Je bent hier:
Uitgerust studeren

Uitgerust aan de studie


Studeren kost tijd en inspanning. Zie het daarom ook als een serieuze bezigheid. Veel studenten vergeten dat studeren te vergelijken is met een dag werken. De avond voor een werkdag zorg je dat je op tijd naar bed gaat, zodat je een goede nachtrust hebt. Waarom zou je dat voor een geplande studiedag niet doen?

Tip: een uitgerust begin is het halve werk

Begin de dag uitgerust en je houdt het studeren langer vol. Ook neem je de stof beter in je op. Het is dus van belang dat je in een studieperiode genoeg rust neemt. Uiteindelijk bereik je zo het snelst het beste resultaat.

Tip: start op tijd

Naast een uitgerust begin van de dag is het ook belangrijk dat je op tijd begint. Doe alsof het een werkdag is (wat het in zekere zin ook is!) en zorg dat je uiterlijk om 9.00 uur op je studieplek zit. Werk door tot 17.00 uur en plan van tevoren je pauzes in. In de ochtend en in de middag een korte koffie- of theepauze en een wat langere lunchpauze waarin je het beste ook even een wandeling in de buitenlucht kunt maken. Dan kun je er na de lunch weer helemaal tegenaan.

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html