Je bent hier:
Sportmaatje zoeken helpt dat

Sportmaatje zoeken: productiviteit neemt toe


Vind je het moeilijk om je ertoe te zetten te gaan sporten of om bepaalde werkzaamheden te gaan doen? Ga dan een sportmaatje zoeken of een werkmaatje! Als je met iemand samen bent en je allebei aan de slag gaat, zul je merken dat je gemotiveerder bent dan wanneer je alleen bent.

Sportmaatje: ga er samen voor!

Kun je je er moeilijk toe zetten om te gaan sporten, maar wil je het eigenlijk wel gaan doen? Ga dan een sportmaatje zoeken.

Kies een sportmaatje met ongeveer een zelfde sportlevel als het jouwe, zodat je niet meteen gedemotiveerd raakt omdat de ander veel sneller of harder gaat dan jij. Spreek af wanneer jullie samen gaan sporten, bijvoorbeeld op woensdagavond en op zondagochtend.

Als de afspraken eenmaal staan, ben je minder snel geneigd om niet te gaan. Je hebt immers met je sportmaatje afgesproken, dus die kun je niet teleurstellen.

Naast een sportmaatje zoeken, kun je ook een werkmaatje zoeken.

Werkmaatje zoeken: samen aan de slag

Moet je aan een project werken, maar kun je je er niet toe zetten om aan de slag te gaan? Word je te snel afgeleid door andere dingen in je omgeving? Los dit probleem op door een werkmaatje te zoeken.

Er zijn genoeg mensen met hetzelfde probleem als jij: als ze alleen zijn is het moeilijk om jezelf aan het werk te zetten en je te concentreren. Maar als jullie samen aan tafel gaan zitten, allebei met je eigen project, dan merk je dat de productiviteit toeneemt.

Jullie zitten tegenover elkaar met een laptop voor je neus en jullie hebben beiden jullie eigen werk te doen. Als de een gemotiveerd aan het typen is, zal de ander vanzelf dat gedrag overnemen. Je hebt immers afgesproken om samen aan het werk te gaan. Dan moet jij ook wel gauw aan de slag gaan, zodat jullie straks allebei resultaat geboekt hebben.

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html