Je bent hier:
Na de vakantie weer aan het werk

Na de vakantie weer aan het werk


Je wilt er liever nog niet aan denken, maar het moment komt voor ons allemaal: na de vakantie weer aan het werk gaan. Zorg ervoor dat je niet meteen weer helemaal in de werkmodus schiet en probeer dat vakantiegevoel nog iets langer vast te houden, ook – of misschien wel: juist – op het werk!

Na de vakantie weer aan het werk: wat tref je aan?

Afhankelijk van het soort werk dat je doet, zul je na je vakantie in alle rust weer kunnen beginnen óf tref je een bureau aan dat uitpuilt van de stapels met werk…

Vervanging tijdens je vakantie

Is er tijdens je vakantie iemand aangewezen om jouw werkzaamheden over te nemen tijdens je afwezigheid? Dan tref je als het goed is geen bergen werk aan, maar kun je rustig beginnen.

Al is het wellicht even slikken als je ziet dat jouw vervanger het werk net even anders heeft gedaan dan jij het normaal doet. Maar zet je hier overheen. Het werk is immers gedaan en dat is fijn! Vanaf nu heb jij het weer in de hand en kun je het werk weer aanpakken, zoals jij dat wilt.

Niemand heeft iets gedaan tijdens je afwezigheid

Is er niemand die jouw werk heeft waargenomen toen jij op vakantie was? Dan is het van belang dat je zo ontspannen mogelijk weer aan de slag gaat.

De bergen werk die op je liggen te wachten, liggen daar al even en hoeven echt niet in twee dagen weggewerkt te zijn. Natuurlijk is het fijn als je zo veel mogelijk binnen korte tijd kunt wegwerken, maar blijf realistisch. Bepaal voor jezelf wat je binnen welke termijn kunt wegwerken en streef daar ook naar.

Na de vakantie weer aan het werk: blijf positief

Ondanks dat je vakantie er voorlopig weer opzit, is het voor zowel jezelf als voor je collega’s fijn als je met een positieve instelling na de vakantie weer aan het werk gaat.

Ga voor jezelf na wat de leuke kanten zijn van je baan. Waarom heb je destijds op deze baan gesolliciteerd? Wat sprak je eraan aan?

De vakantie is dan wel voorbij, maar je hebt er wel mooie herinneringen aan overhouden. Zorg ervoor dat je die herinneringen zo lang mogelijk vasthoudt. Print bijvoorbeeld wat leuke vakantiekiekjes uit en hang die op op je werk. Zo houd je het vakantiegevoel langer vast.

Vind je het echt moeilijk om weer aan de slag te gaan en positief te blijven? Zorg dan dat je iets leuks in het vooruitzicht hebt. Iets om in het weekend te doen, een nieuwe cursus te gaan volgen of natuurlijk alvast een nieuwe vakantie plannen!

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html