Je bent hier:
Geslaagd middelbare school en nu

Geslaagd voor je examen! En nu?


Veel leerlingen in het laatste jaar van de middelbare school hebben vorige week de uitslag gekregen van de eindexamens. Ben je geslaagd? Gefeliciteerd! En dan komt de grote vraag die iedereen je stelt: wat ga je nu doen?

Klaar… of toch niet?

De kans bestaat dat je het helemaal gehad hebt met school en leren. En je hebt groot gelijk! Het is nu tijd om even lekker bij te komen en te genieten van een lange zomer zonder huiswerk. Maar nu is de keuze aan jou: wat ga je na de zomer doen?

Ondanks dat je nu waarschijnlijk even helemaal klaar bent met leren, is studeren een leuk vooruitzicht. Op de middelbare school heb je veel vakken ‘moeten’ volgen, zodat je een breed pakket had. Maar bij studeren is dat anders!

Jij mag kiezen

Je kunt nu kiezen wat JIJ leuk vindt. Houd je van de oudheid? Dan kun je je nu helemaal storten op geschiedenis. En je hoeft er niets anders bij te doen, want je kunt je vanaf nu richten op een specifieke richting. Wil je later graag in een hotel werken of een camping beginnen? Dan is toerisme of hotelmanagement zeker wat voor jou.

Alles is mogelijk. Kies de richting die jij op wilt en je zult, na de zomer, merken dat studeren hartstikke leuk is! Je verdiept je in datgene wat jou interesseert én je kunt er een paar jaar later je werk van maken.

Geniet van de zomer en veel plezier met de voorpret die je misschien toch stiekem al hebt voor je studie!

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html