Je bent hier:
Blue Monday

Blue Monday: depri of happy?


Blue Monday is de meest depressieve dag van het jaar, volgens een Britse psycholoog. Laat jij je erdoor beïnvloeden? Of zorgt het hele Blue Monday-idee juist voor een glimlach op je gezicht?

Blue Monday geschiedenis

Blue Monday wordt wereldwijd gezien als de meest depressieve dag van het jaar. De Britse psycholoog Arnall heeft de dag in 2005 in het leven geroepen en sindsdien wordt de dag jaarlijks opnieuw erkend. De datum verschilt per jaar, maar de vuistregel is dat Blue Monday op de maandag van de laatste volle week van januari valt. En dat betekent in 2014 dat het aanstaande maandag, 20 januari, Blue Monday is!

Waarom zo’n depridag? Omdat onze goede voornemens niet goed lijken te lukken (of we zijn ze al helemaal vergeten), vakantie lijkt nog ver weg, het is buiten donker én we moeten nog de héle week werken…

Blue Monday is leuk!

Deprimaandag? Nee joh! Juist door al die media-aandacht gaat iedereen over Blue Monday praten. En wat blijkt? Vrijwel iedereen lijkt zin te hebben in voorjaar of in elke andere dag van de week – als het maar geen máándag is. Doordat iedereen er opeens mee bezig is, ben je in elk geval niet alleen.

Probeer de deprimaandag om te buigen naar een leuke wintermaandag. Als Blue Monday eigenlijk best meevalt, kunnen de komende maandagen ook niet erg zijn, toch?

Happy Weekend

Ben je toch stiekem een beetje bang voor maandag 20 januari? Bereid je dan gewoon goed voor! Zorg dat je dit weekend leuke dingen doet, waardoor je lekker veel energie krijgt. Als het dan eenmaal maandag is, kun je met een warm gevoel terugdenken aan het gezellige weekend dat je hebt gehad.

En als je er maandag echt depri van wordt, onthoud dan dat het na maandag altijd vanzelf weer dinsdag wordt!

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html