Je bent hier:
Digitale foto's ordenen

Werk


Werk en gezin combineren is soms een hele uitdaging. Thuis ren je al rond om alles op tijd af te krijgen, iedereen op tijd op school te krijgen, boodschappen te doen, schoon te maken, de was te doen en ga zo maar door… En dan moet je daarnaast ook nog naar je werk!

Lees hier alle blogs over werk en studie!

Het hele huishouden runnen en het kunnen wonen in een huis kost geld. Veel geld. Dus werken is nodig om alles te kunnen betalen. Dat klinkt volkomen logisch, maar het is soms best lastig om werk en privé te combineren.

Haal zo veel mogelijk uit je werkdag

Zorg ervoor dat je zowel thuis als op je werk zo efficiënt mogelijk te werk gaat. Een fulltime werkdag betekent dat je 8 of 9 uur de tijd hebt om zo veel mogelijk nuttig werk te verrichten. Maak daar gebruik van!

Maak aan het begin van de dag een to do lijst met alle takten die je wilt doen. Kijk halverwege de dag of het haalbaar is om alles af te krijgen en maak eventueel alvast een lijstje voor de volgende dag. Aan het eind van de werkdag maak je de balans op: heb je alles kunnen doen wat je moest doen? En zo nee, waar lag dat aan?

Tussendoorklusjes op het werk

Vaak zijn er veel tussendoorklusjes die ‘even’ moeten, maar die uiteindelijk een groot deel van je dag opeisen. Probeer deze klusjes te bundelen: ’s ochtends om halftien doe je een (half)uur tussendoorklusjes en na de lunch of halverwege de middag plan je nog zo’n moment.

Op deze manier kun je je de rest van de tijd focussen op het werk dat je zelf op je to do list had geschreven. Laat je collega’s weten wat je werkwijze is en op welk moment van de dag je tijd hebt ingepland voor tussendoorklusjes of voor kort overleg. Zo weet jij waar je aan toe bent en weten anderen wanneer ze bij je terecht kunnen.

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html