Je bent hier:
Verhuisdoos inpakken

Verhuisdozen inpakken: handige tips


Verhuizen is vaak een stressvolle aangelegenheid. Voorkom nog meer stress door verhuisdozen inpakken zo handig mogelijk aan te pakken. Lees de handige tips om de dozen zo efficiënt mogelijk in te pakken en zorg zo voor een geordende verhuizing.

Verhuisdozen inpakken: hoe pak je dat aan?

Met onderstaande tips kost het verhuisdozen inpakken uiteindelijk minder tijd én kun je na de verhuizing gemakkelijk terugvinden wat er in welke doos zit.

Op tijd beginnen

Wacht niet tot het laatste moment met verhuisdozen inpakken. Zorg dat je de verhuisdozen ruim op tijd in huis hebt en begin direct met inpakken. Pak elke dag een paar dozen in. Zo ben je er niet non-stop mee bezig, maar schiet het uiteindelijk wel lekker op.

Overzicht houden

Het is handig om je verhuisdozen per kamer in te pakken. Zo houd je overzicht van wat er al wel en wat er nog niet is ingepakt. Ook kun je op deze manier steeds een kamer ‘afsluiten’ als je alles in die kamer hebt ingepakt. Het afsluiten geldt zowel letterlijk (het achter je dichtdoen van de deur) als figuurlijk (er kan weer een kamer uit je hoofd omdat alles is ingepakt).

Nummeren en labelen

Elke kamer vermeld je duidelijk op het label dat je op de verhuisdoos plakt. Soms kan het handig zijn om de dozen daarnaast ook nog te nummeren. Als je bijvoorbeeld meerdere dozen vult met ordners van je administratie schrijf je op het label: werkkamer, administratie. En de dozen nummers je vervolgens, zodat je na de verhuizing alle administratie snel weer bij elkaar hebt.

Belangrijke spullen

De belangrijke spullen doe je allemaal in één doos (of in een tas) en die doos houd je apart van de rest. Bij de verhuizing neem je die doos als eerste mee, zodat je hem in je nieuwe huis meteen op een handige plek kunt zetten. Zo raak je je belangrijke spullen niet kwijt tussen alle verhuisdozen en spullen.

Breekbare spullen

Breekbare spullen, zoals glas, servies en vazen, moet je goed verpakken, voordat je ze in een verhuisdoos stopt. Gebruik bubbeltjesplastic of oude kranten ter bescherming van de breekbare spullen. Stop de dozen met breekbare spullen niet te vol, vul de dozen goed op, zodat de spullen niet kunnen verschuiven én vermeld heel duidelijk op de verhuisdoos dat het om breekbare spullen gaat!

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html