Je bent hier:
Goedkope verhuisdozen

Goedkope verhuisdozen


Verhuizen kost aardig wat geld. Ook als er in je nieuwe woning weinig geklust hoeft te worden, ben je soms ongemerkt toch een paar honderd euro kwijt. Een likje verf hier, een nieuwe plank aan de muur daar… Verhuisdozen kunnen ook behoorlijk wat kosten. Of hoeft dat niet per se?

Betaalbare verhuisdozen

Nieuwe verhuisdozen lijken wellicht niet duur als je kijkt naar de stuksprijs, maar bedenk eens hoeveel dozen je in totaal nodig hebt? Vaak verbaas je je over het aantal verhuisdozen dat je moet gebruiken om al je spullen in te pakken. En dan kunnen nieuwe verhuisdozen een dure grap worden.

Een betaalbaar alternatief zijn websites waarop tweedehandsspullen worden aangeboden. Verhuisdozen worden vaak online aangeboden omdat veel mensen er na een verhuizing niets meer mee hoeven en de dozen alleen maar ruimte in nemen. Kijk dus eens of je online een betaalbare partij verhuisdozen kunt vinden.

Kwaliteit verhuisdozen

Soms worden verhuisdozen zelfs gratis aangeboden. Alleen moet je je dan wel afvragen of de kwaliteit nog goed genoeg is om jouw spullen in te verhuizen. Een gratis partij dozen kun je ophalen en je kunt er dan eventueel toch enkele nieuwe dozen bij aanschaffen. Boeken zijn bijvoorbeeld al heel snel heel zwaar, dus daar heb je stevige dozen voor nodig. Bij bouwmarkten vind je speciale boekendozen: deze zijn extra stevig en net een slag kleiner dan de standaard verhuisdoos.

Dozen huren

Als je een verhuisbedrijf inschakelt, kun je tegenwoordig ook vaak verhuisdozen huren. Je betaalt dan ook per doos een bedrag en dan heb je de verhuisdozen een aantal weken in bruikleen. Gehuurde dozen die je na de verhuizing niet inlevert, kun je alsnog kopen. Let er wel op dat deze verhuisdozen dan vaak duurder zijn dan de dozen die je bij een bouwmarkt kunt kopen.

Gratis alternatief

Wil je echt zo min mogelijk kwijt zijn aan de verhuizing? Dan kun je supermarkten af gaan omdat te kijken of er grote, stevige dozen beschikbaar zijn om gratis mee te nemen. Bananendozen zijn bijvoorbeeld populaire dozen om spullen in te vervoeren.
Wel is het lastiger om bij elkaar gesprokkelde dozen makkelijk op te stapelen, dus dit kan tijdens de verhuizing zelf wat lastiger zijn dan wanneer je officiële verhuisdozen gebruikt.

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html