Je bent hier:
Wellness bij jou thuis

Wellness bij je thuis


Na een lange werkdag of aan het eind van de werkweek heb je wel eens het gevoel dat je helemaal op bent. Het liefst zou je op zo’n moment naar Schiphol rijden en last minute op wellnessvakantie te gaan. Hoe regel je een budget wellnessarrangement op zeer korte termijn? Door wellness in huis te halen!

Denk aan jezelf

Heel belangrijk: zeg tegen je gezin dat je niet gestoord wilt worden. Dat is misschien moeilijk, want je wilt er ook graag zijn voor je partner en kinderen, maar laat dat je er niet van weerhouden om je even terug te trekken. Iedereen zal begrijpen dat je even een uurtje (of twee) voor jezelf nodig hebt eens in de zoveel tijd. En na je wellness in eigen huis kun je met nieuwe energie weer de volle aandacht schenken aan je gezin.

Aangename ontspanning

Als je een badkamer met ligbad hebt, dan kun je op een eenvoudige manier je eigen wellnessomgeving creëren. Laat het bad vol lopen, zet je telefoon uit, kies een lekkere badschuim of bruisbal uit en steek wierook aan (als je daarvan houdt).

Heb je geen ligbad, dan kun je ook tijdens een lange, warme douche heerlijk ontspannen. In plaats van badolie kies je voor een fijne douchegel waarmee je je van top tot teen insmeert. Je haren was je met een lekkere shampoo en een cremespoeling. Kies voor een ontspannend gezichtsmasker, zodat je helemaal tot rust komt.

Wellness: even helemaal niets

Wellness in je eigen huis kun je uitbreiden van de badkamer naar een andere ruimte in huis. Steek kaarsen aan en wees een moment helemaal met jezelf. Even geen televisie, laptop of smartphone. Alleen jij in de ruimte. In het begin is het wellicht best moeilijk, maar na een tijdje zul je merken dat je heerlijk kunt relaxen. Even niets doen. Want er moet al zoveel. Neem de tijd en geniet ervan.

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html