Je bent hier:
Vakantiegevoel vasthouden

Vakantiegevoel vasthouden: tips!


Vakantie is fijn, eindelijk tijd om leuke dingen te doen en om te ontspannen. Maar aan elke vakantie komt helaas een eind. Het vakantiegevoel vasthouden willen we natuurlijk graag! Hoe doe je dat? Lees de tips.

Vakantiegevoel vasthouden: ik wil terug

Bij thuiskomst is het vaak wel lekker om weer in je vertrouwde omgeving te zijn. Weer een eigen wasmachine te hebben en je huisdieren weer te mogen begroeten. Maar al snel bekruipt je het gevoel dat je terug wilt naar je vakantieadres. Probeer je vakantiebestemming in kleine stukjes bij je in huis te halen.

Vakantie in Frankrijk: relaxen, geur en smaak

Relaxen
Het favoriete vakantieland onder Nederlanders is al jaren Frankrijk. Het land heeft een rustgevende werking op ons en dat is te verklaren: alles gaat in Frankrijk wat rustiger dan in Nederland. En dat is tijdens de vakantie heerlijk.

Maar ook thuis kun je ’s avonds en in het weekend het vakantietempo aanhouden: niet direct uit je werk de keuken in om snel het eten klaar te maken. Ga eerst even rustig zitten met een glaasje drinken en een toastje met brie. Het eten kan ook over een uurtje klaargemaakt worden. Houd in de gaten dat je thuis ook voor voldoende ontspanning zorgt.

Geur
Behalve prachtige zonnebloemvelden staat Frankrijk bekend om de uitgestrekte paarse lavandelvelden. De lavendel ruikt heerlijk en de geur van lavendel bezorgt je direct een ontspannen gevoel. Zorg er dus voor dat je na je vakantie naar het tuincentrum gaat.

Koop een of meerdere lavendelplantjes en zet ze in de tuin of in potten in huis. Zo kun je op elk moment even dat ontspannen vakantiegevoel terugroepen: even aan de lavendel ruiken en je waant je weer in Frankrijk! Zo lukt het vakantiegevoel vasthouden zeker.

Smaak
Op vakantie eet je vaak anders – lekkerder – dan thuis. Plan thuis elk weekend een avond in waarop je extra aandacht besteedt aan het avondeten. Kies wekelijks een thema, bijvoorbeeld elke week een ander vakantieland, en koppel daar een gerecht aan. Zo kun je in elk geval een avond per week het vakantiegevoel vasthouden en genieten van een niet-Nederlandse maaltijd.

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html