Je bent hier:
Stoppen met dromen

Stop met dromen en ga ervoor!


Hoe vaak hoor je mensen wel niet zeggen dat ze eigenlijk het liefst een andere baan zouden willen, een huis zouden willen verkopen, de hypotheek zouden willen aflossen, die mooie reis naar Amerika zouden willen maken. Zouden willen… Waardoor laat je je tegenhouden? Stop met dromen en ga ervoor!

Het is niet het moment… Of wel?

Er lijkt nooit een geschikt moment te zijn om het roer om te gooien of om die reis nu eindelijk eens echt te boeken. Het is crisis, dus in deze onzekere tijd kun je maar beter zo min mogelijk ‘gekke’ dingen doen. Maar is het echt gek wat jij wilt? Zet eens op een rijtje wat je wensen zijn en hoe je ze kunt bereiken. Misschien is die droom wel dichterbij dan je denkt!

‘Stop met dromen,’ zegt de buitenwereld

Laat je niet uit het veld slaan door anderen. Iedereen heeft overal een mening over en zeker als het om iets gaat wat niet als normaal wordt gezien, overspoelt de buitenwereld je met commentaar en goedbedoelde adviezen. Luister ernaar, maar laat je plannen er niet door wijzigen. Jij weet tenslotte wat je wilt, waarom je het wilt en of het mogelijk is.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Zelfs als het om dromen gaat, is het zo dat een goede voorbereiding het halve werk is. Een droom is fijn, lijkt ver weg en onbereikbaar, maar als je er eens goed voor gaat zitten en voor jezelf noteert wat je ervoor nodig hebt, kan die droom een stuk dichterbij komen!

Droom vervangen door doel

Zet op een rij wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Als je het woord droom in doel verandert, zal de buitenwereld er ook al anders tegenaan kijken. Een doel willen bereiken klinkt concreter dan een droom willen leven. Al weten jij en ik dat we eigenlijk hetzelfde bedoelen…

Stop met dromen en ga ervoor!

Wacht niet langer en begin vandaag nog met de voorbereidingen!

Andere baan

Wil je een andere baan? Steek daar dan vanaf nu dagelijks tijd in. Zoek vacatures, zorg dat je cv er verzorgd uitziet, schrijf een gemotiveerde brief en die baan komt eraan. Misschien niet meteen deze week, deze maand of volgende maand – maar je werkt eraan, dus je doel komt dichterbij!

Hypotheek aflossen

Wil je je hypotheek aflossen? Maak een plan hoe je aan extra geld komt. Waar kun je op besparen? Wil je je huidige spaargeld deels in je hypotheek stoppen? Een goedkope vakantie kan er bijvoorbeeld al voor zorgen dat je een groot deel van je vakantiegeld in je hypotheek kunt storten.

Op reis

Wil je die mooie reis maken? Ook dan heb je geld nodig. Zet op een rij waar je dat geld vandaan gaat halen, wat je ervoor laat om geld te besparen en plan wanneer je weg zou willen. Ook tijd is belangrijk. Heb je voldoende vakantiedagen of kun je wellicht onbetaald verlof inzetten? Informeer alvast naar de mogelijkheden.

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html