Je bent hier:
Met kinderen op vakantie

Samen met de kinderen op vakantie


Jij bent niet de enige die naar de vakantie uitkijkt. Ook je kinderen hebben erg veel zin om even niet naar school te hoeven en veel te kunnen spelen. Als je met de kinderen op vakantie gaat, zijn er een paar punten die je kunnen helpen om de vakantie tot een succes te maken.

Iedereen heeft een mening

Als ouders heb je vaak al een bestemming of een activiteitenprogramma in gedachten voor tijdens de vakantie. Maar vergeet niet dat de kinderen waarschijnlijk ook vol ideeën zitten. Vraag hun mening en kijk of jullie eventueel een middenweg kunnen vinden. Zo wordt de vakantie voor iedereen leuk!

Aftellen is inpakken

Kunnen jullie niet wachten tot het zover is? Maak van het aftellen een spel. Laat je kinderen enkele weken voor vertrek al nadenken over wat er mee kan en mee moet op vakantie. Elke paar dagen kan iedereen van het gezin alvast iets klaarleggen in de koffer.

Zo wordt er goed nagedacht over wat er allemaal meegaat én de koffer is ruim op tijd ingepakt. Je beperkt hiermee dus ook meteen de eventuele inpak stress.

Beloon het wachten

Laat de kinderen weten dat ze een klein cadeautje krijgen als ze niet zeuren en jengelen in de aanloop naar de vakantie en/of tijdens de reis naar de vakantiebestemming. Worden je kinderen juist onrustig van het idee dat ze iets krijgen? Zeg dan niets en bewaar het cadeautje voor onderweg of voor de aankomst.

Leuke kleinigheidjes die je kunt kopen zijn opblaasbeesten voor in het zwembad, een emmertje en schepje voor op het strand, een bal, een frisbee of een (reisversie van een) gezelschapsspelletje om ’s avonds voor het slapengaan samen te kunnen spelen. Er is genoeg leuks en betaalbaars te bedenken!

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html