Je bent hier:
Minder meenemen in je koffer

Inhoud koffer minimaliseren: hoe doe je dat?


Iedereen weet van zichzelf heel goed dat hij of zij vaak veel te veel spullen meeneemt op vakantie. Hoeveel heb je eigenlijk écht nodig om je vakantie goed door te komen? Helemaal niet veel!

Inhoud koffer

Hoeveel stop jij elke zomer weer in je koffer? En hoeveel spullen kunnen er bij thuiskomst ongedragen of ongebruikt weer uit de koffer worden gehaald?

Afhankelijk van het soort vakantie kun je de de inhoud van je koffer minimaliseren. De eerste stap is om de koffer te vervangen door een kleinere tas. Waarom zou je met een grote koffer slepen als je die niet eens vol krijgt? Je kunt natuurlijk ook afspreken om samen met je partner of reisgenoot een koffer te delen.

Wat heb je nodig op vakantie?

Het klinkt simpel: inhoud koffer minimaliseren. Maar hoe doe je dat? Maak een lijstje van de kleding en spullen die je nodig hebt. Tijdens het samenstellen van dit lijstje zul je merken dat je af en toe al twijfelt terwijl je iets opschrijft en misschien streep je af en toe weer iets door.

Ga je in de zomer naar een warme bestemming? Dan heb je niet veel kleding nodig. Zeker niet als je van plan bent om vooral lekker veel bij het zwembad te liggen of op het strand te relaxen. Een paar jurkjes, bikini(‘s), ondergoed, sandalen, toilettas, twee boeken (of een e-reader), je telefoon en oplader – en je bent er al!

Je spullen kunnen waarschijnlijk zelfs gewoon in een handbagage tas of rugzak.

Toilettas inhoud minimaliseren

De toilettas neemt vaak de meeste ruimte in, want alles moet mee. Maar is dat wel waar? Je kunt op vakantie best met wat minder make-up op pad. Iets minder variatie is niet erg toch? Het scheelt je namelijk een hoop gesleep.

Daarnaast kun je van alle toiletartikelen miniatuur tubes en potjes (de bekende mini’s) meenemen. Kijk bij het inpakken van je toilettas of je echt elke crème nodig hebt of dat je best een week zonder een bepaald tubetjes of flesje kunt.

Het klinkt misschien gek, maar als je minder bij je hebt, zul je ervaren dat het rust geeft dat je met ‘zo weinig’ ook heel goed kunt overleven.

Als je alleen met handbagage reist en het vliegtuig neemt, mag je flesjes van 100 milliliter meenemen in een doorzichtig tasje (er zijn genoeg doorzichtige toilettasjes op de markt die je hier heel goed voor kunt gebruiken!) met een maximum van in totaal 1 liter.

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html