Je bent hier:
Hond in auto waaraan denken

Hond in auto: waar moet je aan denken?


Op vakantie gaan of gewoon een dagje op pad met de auto vergt een goede voorbereiding. Zelf denk je eraan om eten en drinken mee te nemen voor onderweg, maar wat moet je voor de hond regelen? Als de hond in auto meegaat, dan wil ook hij onderweg goed verzorgd worden.

Hond in auto: handige tips

Als je de hond in auto meeneemt, dan is het belangrijk dat je aan het volgende denkt:

1. Begin met een korte trip, zodat je hond kan wennen aan de auto. Als het goed gaat, kun je steeds wat verder rijden, totdat de hond goed gewend is aan het autorijden. Vindt je hond het leuk in de auto? Dan kun je de hond in auto meenemen op vakantie.

2. Let op je rijstijl. Zorg ervoor dat je niet onnodig (hard) remt of opeens veel gas geeft. Zorg voor een rustige rijstijl, zodat je hond niet schrikt of onnodig in paniek raakt.

3. Zorg ervoor dat er altijd frisse lucht in de auto is. Zet een of meerdere ramen een stukje open, zodat de hond in auto kan genieten van de frisse lucht die de auto binnenstroomt.

4. Let er tegelijkertijd op dat het niet te koud wordt in de auto, maar ook en vooral niet te warm! Zeker in de zomermaanden kan de auto snel opwarmen als de zon schijnt en dat is voor honden niet fijn. Houd de temperatuur dus goed in de gaten en zorg ervoor dat deze aangenaam blijft voor je huisdier.

5. Zeker in het begin kan het helpen om de hond met de auto naar een leuke plek te brengen. Rijd bijvoorbeeld naar het bos voor een lange wandeling. Of ga op bezoek bij een van de favoriete mensen of dieren van de hond. Zo associeert de hond het autorijden met een leuke activiteit en zal de eventuele angst voor het autorijden afnemen.

6. Geef de hond een duidelijke plek in de auto. Het fijnste is als de hond achterin een eigen gedeelte krijgt met een afscherming, zodat hij niet door de hele auto kan lopen. Het is zowel voor de hond als voor jou fijn, want jullie weten zo beiden waar jullie aan toe zijn.

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html