Je bent hier:
Trouwjurk uitkiezen

Trouwjurk uitzoeken – tips!


Een bruidsjurk kopen is iets wat je niet dagelijks doet, dus het is heel normaal dat je het spannend vindt. Om de zoektocht naar de perfecte jurk wat gemakkelijker voor je te maken, vind je hier een aantal handige tips voor trouwjurk uitzoeken. Wanneer moet je bijvoorbeeld starten met de zoektocht? En hoe zit het met de pasvorm van de jurk? Wil je voor je bruiloft nog afvallen? Plancoach.nl denkt met je mee!

Trouwjurk uitzoeken: hoe lang van tevoren?

Jullie gaan trouwen en je kan niet wachten tot de dag daar is! Alleen duurt het nog wel even voordat jullie elkaar het jawoord geven. Wanneer moet je op zoek gaan naar een geschikte bruidsjurk?

Als je zonder stress een trouwjurk wilt uitzoeken, is het raadzaam om acht maanden tot een jaar van tevoren te starten met de zoektocht naar je perfecte droomjurk. Dan is er namelijk ruim voldoende tijd voor een trouwjurk uitzoeken én om de jurk, indien nodig, te bestellen en op maat te laten maken.

Wanneer zoek je een trouwjurk als je nog wilt afvallen?

Veel bruiden hebben het voornemen om voor de trouwdag nog enkele kilo’s af te vallen. En het is natuurlijk wel de bedoeling dat je trouwjurk op de grote dag perfect aansluit bij je lichaam. Toch kun je al in een eerder stadium je bruidsjurk uitzoeken. In overleg met de winkel waar je de jurk koopt, bepaal je de maat.

Waarschijnlijk krijg je het advies om de jurk voor de zekerheid tóch net iets groter te bestellen dan je streefgewicht en -maat, want het is vlak voor je bruiloft namelijk een stuk makkelijker om de jurk alsnog iets in te nemen dan om de jurk uit te leggen.

Wie neem je allemaal mee als je een jurk gaat uitzoeken?

Ondanks dat het heel gezellig is om zo veel mogelijk mensen mee te nemen naar een bruidswinkel wordt het afgeraden om al je (vrouwelijke) familieleden en je complete vriendinnengroep uit te nodigen. Iedereen heeft een mening en het is lastig om met zoveel meningen de perfecte jurk te bepalen.

Het is jouw dag en jouw mening is het allerbelangrijkst. Kies twee of drie mensen uit die jou goed kennen en wier mening jij graag hoort over de te passen bruidsjurken. Op deze manier sta je er niet alleen voor, maar blijft het passen overzichtelijk en – heel belangrijk – een leuke aangelegenheid.

Wat neem je mee bij een trouwjurk uitzoeken?

Bruidswinkels zijn op de grote dag voorbereid, dus je hebt weinig nodig om zelf mee te nemen. Je hoeft niet al in het bezit te zijn van de perfecte lingerie die je op je trouwdag wilt dragen en ook de schoenen hoef je nog niet uitgezocht te hebben.

In een trouwwinkel word je goed geholpen en de medewerkers en stylisten helpen je dan ook graag met schoenen (uit hun assortiment of gewoon ‘leenschoenen’ voor het pasmoment).

Hoe bereid je je voor op het zoeken van de perfecte jurk?

Heel belangrijk: heb je zelf al ideeën voor je trouwdag? Zet die dan alvast op papier. Dat kan het uitzoeken van een bruidsjurk vereenvoudigen.

Trouw je bijvoorbeeld in de zomer of in de winter? Als je in de winter trouwt, wil je naast een jurk wellicht een matchend jasje of een nepbontje om je schouders. Wil je een jurk met of zonder mouwtjes? Wil je een lange of een kort sleep? Ga je voor modern of klassiek? Wil je graag accessoires dragen of liever zo min mogelijk? Wil je een sluier of bijvoorbeeld een kroontje op je hoofd dragen?

Op basis van jouw ideeën kan een styliste van een bruidswinkel een aantal jurken voor je selecteren. Zit hier geen jurk naar wens bij? Dan kun je uiteraard alsnog van modern naar klassiek wisselen of voor een jurk met kant kiezen. Maar om een eerste selectie te kunnen maken, zijn jouw gedachten over je jurk en je trouwdag heel handig.

Heb je nog helemaal geen idee wat je wilt of wat er bij jou past? Vraag de styliste dan om totaal verschillende jurken voor je uit te zoeken, zodat je kunt aangeven welke richting je daarna uit wilt.

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html