Je bent hier:
Gelukkig in relatie ook na bruiloft

Gelukkig in een relatie, ook na de bruiloft


Als je gaat trouwen, zie je alles rooskleurig in. Je leeft naar de bruiloft toe en je droomt over het gelukkige leven als getrouwd stel. Maar hoe zorg je ervoor dat je ook echt gelukkig in een relatie bent en dat ook blijft?

Gelukkig in een relatie – zo doe je dat

Je bent getrouwd en je hoopt op een lang en gelukkig leven, net zoals iedereen dat graag wil. Met de volgende tips is de kans groot dat jullie ook in de toekomst gelukkig in een relatie blijven.

Concentreer je op het positieve

Ga bij jezelf na of je uitgaat van het goede of van het niet goede. Als je al een tijdje samen bent, ben je soms – onbewust – geneigd om alleen op de niet goede dingen te letten in jullie relatie. Iedereen ergert zich wel eens aan een ander, maar laat dit niet te veel op de voorgrond komen.

Bedenk waarom jullie bij elkaar zijn en hoe fijn het tot nu toe is geweest samen. Wat vind je leuk aan de ander? Wat willen jullie samen nog gaan doen? Concentreer je op de positieve punten en blijf gelukkig in je relatie.

Blijf dicht bij elkaar

Als je jarenlang samenwoont, is het soms niet meer vanzelfsprekend om elkaar nog te zoenen of te omhelzen aan het begin en aan het eind van de dag. Het lijkt misschien op een verplichting als je het niet meer gewend bent, maar probeer het te herinvoeren in jullie relatie.

Mensen in een gelukkige relatie zijn dicht bij elkaar in de buurt. ’s Ochtends een omhelzing en een zoen en na het werk bij thuiskomst ook een fijne begroeting. Deze aanrakingen zorgen ervoor dat je dichter bij elkaar bent en blijft.

Vergeven en vertrouwen

Iedereen is het wel eens oneens met de ander, maar om gelukkig in een relatie te zijn is het belangrijk om altijd terug te komen bij: vergeven en vertrouwen. Je bent samen, je bent getrouwd, jullie vertrouwen elkaar.

Er kan altijd iets gebeuren, waardoor er een meningsverschil of ruzie ontstaat. Om het geluk in jullie relatie in stand te houden, praat je het uit. Dit doe je in elk geval voordat jullie gaan slapen. Eindig de dag nooit met ruzie, maar met vergeving.

Samen leuke dingen doen

Zorg ervoor dat jullie een hobby of interesse vinden die jullie allebei aanspreekt. Zo kunnen jullie hier samen van genieten. Daarnaast heb je uiteraard ook je eigen interesses, want je hoeft niet alles samen te doen om gelukkig te zijn in een relatie.

Als je naast een gezamenlijke interesse ook je eigen hobby’s hebt, kun je elkaar altijd iets leuks vertellen en de ander iets leren.

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html