Je bent hier:
Trouwjurk en pak matchen

Trouwen: zorg dat trouwjurk en pak matchen


Jullie gaan trouwen en je bent dan ook dolgelukkig als je de perfecte trouwjurk hebt gevonden. Ondanks dat je aanstaande de trouwjurk nog niet mag zien, is het wél heel handig om van tevoren te overleggen en toch alvast enige informatie uit te wisselen over jullie kleding. Zo kun je ervoor zorgen dat trouwjurk en pak matchen op jullie grote dag!

It’s bad luck…

… als je partner jouw trouwjurk vóór jullie trouwdag te zien krijgt. Maar om een mogelijke kleding mismatch te voorkomen, is het raadzaam om elkaar wel alvast een tipje van de sluier te geven.

Spreek bijvoorbeeld samen door welke kleuren jullie mooi vinden in een trouwjurk of een trouwpak en bepaal hoe trouwjurk en pak matchen geregeld kan worden. Het is bij sommige winkels mogelijk om zowel de jurk als het pak aan te schaffen. De styliste van de winkel kan jullie – allebei in een apart gedeelte – helpen en meedenken over een mooie match qua trouwkleding.

Als je allebei bij een andere winkel de perfecte outfit wilt scoren, dan kan het handig zijn om een gezamenlijke vriend, vriendin of familielid mee te vragen met ieder van jullie. Dan kan die persoon waar nodig enige sturing geven aan het kiezen van de juiste trouwkleding.

Goed overleg: trouwjurk en pak matchen

Als jullie van tevoren al duidelijk gesproken hebben over jullie wensen, dan zal trouwjurk en pak matchen weinig problemen opleveren.

Handige aandachtspunten voor het overleg zijn: kleur en stijl jurk (wit of niet, modern of juist niet), kleur pak en accessoires (let vooral op de accessoires, zoals een das die niet mag vloeken bij jouw accessoires of schoenen).

Er zijn talloze mogelijkheden voor een mooie trouwjurk voor jou en het perfecte pak voor hem, zonder dat er concessies gedaan hoeven te worden. Begin op tijd met jullie zoektocht en het resultaat zal gegarandeerd een match made in heaven worden!

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html