Je bent hier:
Budget bruiloft

Budget bruiloft


Trouwen kan veel geld kosten, maar de uiteindelijke uitgaven heb je zelf in de hand. Zonder dat je bruiloft er lowbudget uit komt te zien, kun je best wat goedkope alternatieven aan je trouwdag koppelen. Zo bespaar je geld dat je bijvoorbeeld bij het budget voor je huwelijksreis kunt leggen.

Tips voor een betaalbare bruiloft

1. Plan je bruiloft op een dag die minder populair is. Op vrijdagmiddag trouwen is natuurlijk leuk, maar wat is er mis met een dinsdagochtend?

2. Verstuur de uitnodigingen voor je bruiloft per e-mail. Je kunt je uitnodiging zelf vormgeven en gemakkelijk gratis verzenden. Dit scheelt drukkosten en verzendkosten.

3. Een professionele fotograaf is prijzig. In plaats van de hele dag kun je hem ook voor een uur reserveren. De rest van de dag kun je iemand anders vragen om foto’s te maken. Zo ben je verzekerd van een professionele fotoshoot én je hebt foto’s van je hele trouwdag voor een mooie impressie.

4. Een trouwjurk kan aardig wat geld kosten. Ga voor jezelf na hoe belangrijk je het vindt om een nieuwe trouwjurk te dragen. Er is een groot aanbod aan tweedehands trouwjurken. De jurken zijn dan slechts één keer gedragen. Ook kun je ervoor kiezen om geen officiële trouwjurk aan te schaffen, maar gewoon een mooie (zomer)jurk. Dit kan ontzettend schelen qua kosten.

5. Houd de receptie bij je thuis. Misschien kun je in een tuin een partytent plaatsen. Als je er geen plek voor hebt, is er misschien een tuin van familie of vrienden die je mag ‘lenen’. Zo bespaar je op kosten die je anders zou maken voor het huren van een ruimte om je receptie te houden.

6. Een huwelijksreis naar de Bahama’s klinkt natuurlijk heerlijk, maar waarom zou je zo ver weg op reis gaan? Ook dichtbij huis kun je een fijne huwelijksreis hebben. Bijvoorbeeld in Zuid-Limburg of op een Waddeneiland. Boek een mooie suite of een gezellig huisje en je huwelijksreis is compleet!

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html