Je bent hier:
Wildlands korting

Besparen op je dierentuin entreekaarten


Wat veel mensen niet weten is dat je vaak een leuke korting kunt krijgen op je entreekaarten als je een dagje naar de dierentuin gaat. Je kunt aardig wat geld besparen als je even goed kijkt welke kortingen er allemaal te krijgen zijn. Er zijn verschillende manieren om aan een dierentuin korting te komen. Je kunt een korting pakken via een spaarprogamma, een veiling, lidmaatschap of een directe korting via een dagaanbieder. Welke keuze je hierin zult maken zal van verschillende factoren afhangen. Zo is het belangrijk om te weten of je de entreekaarten direct nodig hebt of over een paar dagen. Ga je niet direct vandaag naar de dierentuin? Dan kun je van alle opties gebruik maken!

Dierentuin korting pakken

Er zijn online aardig wat websites welke een aantal dierentuin kortingen online hebben staan. Helaas zien we vaak dat deze kortingen niet actueel meer zijn. Ook zien we regelmatig dat niet altijd alle manieren van kortingen pakken in het rijtje staan. Dit is jammer, want je kunt op veel verschillende manieren korting pakken. Zo kun je ervoor kiezen om mee te gaan bieden in een veiling. Er zijn verschillende veilingaanbieders met leuke dierentuinen waar je op kunt gaan meebieden. De entreekaarten krijg je vaak direct na betaling in je mailbox.
Ook zou je ervoor kunnen kiezen om eens te kijken of je een korting kunt krijgen via een lidmaatschap. Sommige geven je een aardig hoge korting! Wat ook een goede manier is om aan korting te komen als je vandaag nog wilt gaan, is door een kijkje te nemen bij dagaanbieders. Online zijn veel websites welke elke dag weer de hoogste kortingen geven op entreekaarten. Meestal heb je deze na betaling ook direct in je mailbox.
Wat ook een optie is, is je entreekaarten met korting aan te schaffen via een spaarprogramma. Dit is eigenlijk vaak alleen handig als je van tevoren weet wanneer je naar de dierentuin gaat. Je moet hier tenslotte even voor sparen en vaak ook een datum aangeven als je wilt bestellen.
Zoals je ziet kun je dus op verschillende manieren korting pakken op je entreekaarten. Wees slim en kijk hier altijd goed naar voordat je tickets wilt gaan bestellen! 

Hoe hoog is de korting op je tickets?

Hoe hoog je korting is, is elke dag verschillend. De kortingen die online kunt krijgen zijn vaak momentopnames. Dus wat nu een goede korting is, kan morgen zomaar een slechte deal zijn omdat er een betere korting online is gekomen. Het blijft dus altijd een beetje een gok. We zien de kortingen regelmatig oplopen tot soms wel 60% per entreekaart!
We zullen je een rekenvoorbeeld geven met een korting die op het moment van schrijven geldig is. Je wilt met een gezin bestaande uit twee volwassenen en twee kinderen onder de 12 jaar een dagje naar DierenPark Amersfoort. Normaal zou je hiervoor aan de kassa € 86,- betalen. Komen jullie met de auto? Dan ben je in totaal € 94,- kwijt voor een dagje DierenPark Amersfoort. Nu is er een leuke korting te krijgen via onze website van maar liefst 25%. Als je gebruik zou maken van deze korting, dan ben je in totaal nog maar € 72,40 kwijt. Dat is een korting van maar liefst € 21,60 in totaal! Zoals je ziet is het dus altijd slim om de kortingen even goed te checken.