Je bent hier:
12 weken zwanger vertellen

Kids


Kinderen zijn hartstikke leuk, maar er moet wel veel geregeld en gepland worden als je kids in huis hebt. Het begint met het op tijd regelen van kinderopvang, zelfs al tijdens de zwangerschap, en het lijkt nog ver weg, maar voor jonge kids moet er al een school uitgezocht worden.

Lees hier alle blogs over kids!

En naast opvang en school zijn er zwemles, voetbal, ballet, kinderfeestjes en speelmiddagen met vriendjes. Een en al organisatie!

Efficiënt plannen met kinderen

Zorg ervoor dat je alle activiteiten van je kinderen zo efficiënt mogelijk plant. Combineer waar mogelijk meerdere activiteiten, zodat je niet twee keer eenzelfde richting op hoeft te rijden op dezelfde middag. Kinderen vinden het vaak juist heel gezellig als ze samen met anderen ergens naartoe gaan in plaats van dat ze alleen gebracht worden. Maak hier handig gebruik van en regel met andere ouders wie er wanneer waarheen rijdt of meeloopt.

Gezinsplanner: handig voor kinderen en ouders

Zorg voor overzicht en duidelijkheid. Hang ergens in huis een gezinsplanner op, waarop te zien is wie op welk moment waar is of moet zijn. Zo weet jij als ouder wat de planning is, maar zo kunnen ook de kinderen zien wanneer ze naar zwemles moeten of wanneer er een andere activiteit gepland staat.

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html