Je bent hier:
Voorkom winterdip

Winterdip voorkomen? Verbeter je woonomgeving!


Heb je ook altijd minder energie als de eerste blaadjes van de herfst weer vallen en de echte winter nog moet beginnen? Pak in het herfstseizoen alvast je winterblues aan!
Met onderstaande tips kun je een winterdip voorkomen én voelt je woonomgeving weer helemaal nieuw en hip dankzij slechts kleine aanpassingen in je huis.

Winterdip voorkomen tip 1: eerlijk tegen jezelf zijn

Wees in de eerste plaats eerlijk tegen jezelf, en tegen je huis. Irriteer je je al een tijdje aan de plint die loszit? Ben je uitgekeken op de kleur van de bank?Zou het veel praktischer zijn om de was alvast te scheiden in wasmanden in plaats van die enorme hoop kleding in de wasmand?

Maak een kort lijstje van kleine dingen in je huis waar je je aan ergert en bepaal welke dingen je veranderd zou willen hebben. Vraag aan die handige vriend met twee rechtse handen om het plintje vast te maken, koop een leuke hoes voor om je bank en koop praktische wasmanden waar je je was gescheiden in kunt doen. Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd!

Winterdip voorkomen tip 2: aangenaam wonen

Nu alle kleine ergernissen weg zijn kun je je concentreren op het comfort van je omgeving. Creëer een woonomgeving die voor jou aangenaam aanvoelt. Natuur in je omgeving heeft een bewezen positieve invloed op de gemoedstoestand van mensen. Koop een paar mooie planten bij een tuincentrum.

En wat dacht je van gezellige kussentjes op de keukenstoelen? Of steek tijdens een gure avond gezellig kaarsen aan en kruip helemaal weg in een warme, zachte deken op de bank. Zorg voor veel comfort in je omgeving!

Winterdip voorkomen tip 3: kleurrijke ruimtes in huis

Naast een gezellige en aangename omgeving kun je ook zorgen voor een vrolijke sfeer. Wat dacht je van een vrolijke kleur op een van de muren? Kies eens voor een gewaagde kleur, zoals hemelsblauw, of speels oranje. Oranje is niet alleen de kleur van creativiteit, maar geeft ook energie en heeft een positieve invloed op ons humeur.

Wees niet bang om een gewaagde kleur te gebruiken: het zal je omgeving en daarmee je gemoedstoestand opfleuren! Kun je écht niet wennen aan de nieuwe kleur? Don’t worry, je hebt tenslotte nog de rest van de wintermaanden om de kleur te veranderen.

Winterdip voorkomen tip 4: inspiratie in je eigen huis

Voorzie je woonruimte van dingen die je fantasie prikkelen! Door nieuwe dingen om je heen te hebben, maak je een omgeving die meer tot de verbeelding spreekt en die je inspiratie geeft. Struin een rommelmarkt af naar een grappig krukje, of zoek bij de kringloop naar bijzondere accessoires die je huis net dat beetje extra geven.

Probeer ook eens je meubels in een totaal andere opstelling te plaatsen. Zo verander je je woonruimte volledig in een inspiratievolle omgeving, zonder dat het veel geld hoeft te kosten.

Zoals het gezegde al zegt: voorkomen is beter dan genezen, en dat geldt ook voor een winterdip. Begin dus lekker met deze tips en overwinter in je eigen gezellige en vrolijke huis!

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html