Je bent hier:
Vlekken verwijderen

Schoonmaken


Schoonmaken is een belangrijk onderdeel van het huishouden. In een schoon huis voelt het hele gezin (inclusief eventuele huisdieren) zich fijn. Maar het schoonmaken zelf is niet altijd even leuk om te doen. Veel mensen moeten zich er echt toe zetten om een sopje te maken en aan de slag te gaan. En achteraf bedenk je dat het schoonmaken eigenlijk best wel meeviel.

Schoonmaken hoeft helemaal niet vervelend te zijn. Zorg ervoor dat je een leuk muziekje hebt opstaan en dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Het kost enige discipline om te beginnen, maar het resultaat is heel wat waard!

Hoe kan ik het beste schoonmaken?

1. Een goed sopje maak je door eerst warm water in de emmer te laten lopen en dan pas het schoonmaakmiddel toe te voegen. Neem niet te veel schoonmaakmiddel, want dan wordt het sopje te vet.

2. Werk van boven naar beneden. Zowel in huis als binnen een ruimte. Neem dus eerst de lampenkap en de bovenkant van de boekenkast af, voordat je de tafel afneemt.

3. Bij het schoonmaken kom je vaak spullen tegen waarbij je je afvraagt waarom je ze eigenlijk hebt. Grijp die kans en doe de dingen die je niet meer wilt hebben in een doos met weggooispullen. Deze doos vult zich vanzelf en kan als hij vol is naar de kringloop.

4. Na het afnemen van de meubels, plankjes en vensterbank kun je stofzuigen. Na het stofzuigen kun je eventueel nog dweilen. Doe dit in elk geval in de badkamer, het toilet en in de keuken.

Lees hier alle blogs over huishouden!

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html