Je bent hier:
Plannen voor het hele gezin

Plannen voor het hele gezin


Als je een gezin hebt, moet je niet alleen je eigen activiteiten plannen, maar ook die voor je kinderen. Het huishouden wordt meer werk en moet ook goed gepland worden. Wie is waar op welk moment, worden er geen afspraken vergeten, wanneer moet de was eigenlijk gedaan worden en zijn er nog wel genoeg boodschappen in huis?

Gezinsweekplanner

Het is niet makkelijk om alles uit je hoofd te doen. Het is vrijwel onmogelijk om alle afspraken van je kinderen, van jezelf en van je partner te onthouden en er op de juiste momenten op in te spelen. Kinderen hebben school, speelafspraken, verjaardagsfeestjes, gaan naar voetbal of ballet, moeten op zwemles en nog veel meer…

Een handige en zeer overzichtelijke manier om duidelijk te krijgen wie wat op welk moment moet of wil doen, is de gezinsweekplanner. In deze weekkalender is er voor iedereen een eigen overzicht van activiteiten. Alle afspraken van de gezinsleden staan bij elkaar per tijdstip gegroepeerd. Zo zie je in een oogopslag wie waar uithangt (of wie welke afspraak vergeten is).

Hang ‘m in de keuken

Hang de gezinsweekplanner op een vaste plek, waar iedereen meerdere keren per dag langskomt (bijvoorbeeld in de keuken). Zo zijn zowel jij en je partner als de kinderen op de hoogte van de geplande activiteiten en kunnen afspraken gemakkelijk op elkaar afgestemd worden.

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html