Je bent hier:
Invriezen is hot handige tips

Invriezen is hot


Iedereen herkent het wel: er zijn van die avonden waarop je geen tijd of geen zin hebt om te koken. Maar je moet toch eten en het liefst ook iets gezonds. Waar haal je dat zo snel vandaan? Zonder dat je de deur uit hoeft en zonder enorme bedragen uit te moeten geven?

Je vriezer is je beste vriend

Als je boodschappen doet, kun je voor meerdere dagen eten inslaan. Als je dit extra ruim neemt, heb je een mooie voorraad in huis. Kies een moment waarop je tijd hebt om een uurtje in de keuken te staan en kijk wat je allemaal kunt maken.

Maak bijvoorbeeld een ovenschotel en een grote pan met saus die zowel bij rijst als pasta gebruikt kan worden. Doe porties van het gemaakte eten in diepvriesbakjes en voor je het weet heb je een prima etensvoorraad in huis. Kant-en-klaar!

Nu kun je ’s avonds lekker makkelijk doen door een portie diepvrieseten in de magnetron te doen en binnen een paar minuten heb je een heerlijke zelfgemaakte maaltijd bereid.

Meer over eten invriezen lees je op www.eteninvriezen.nl.

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html