Je bent hier:
Activiteiten kinderen plannen

Planning kinderen: combineren en uitwisselen


Er zijn heel wat activiteiten gedurende de week waar je als ouder heen en weer moet rijden met je kinderen. Een kinderfeestje hier en een balletles daar. En dan is het dagelijkse naar school nog niet eens genoemd. Hoe kun je je kinderen overal naartoe brengen, zonder dat je voor je gevoel met niets anders bezig bent dan heen en weer rennen om alle afspraken af te werken? Een goede planning kinderen helpt!

Planning kinderen: je bent niet de enige

Het zal je niet verbazen: je bent niet de enige die tegen dit probleem aan loopt. Als je kinderen hebt, vind je misschien dat je dit niet als ‘probleem’ mag zien. Maar het kost wel een groot deel van jouw tijd. En het zou heel fijn zijn als dat iets anders zou zijn.

Dat kan! Juist omdat je niet de enige bent, kun je aan de slag met combineren en uitwisselen. Combineer een balletles van je ene kind met een muziekles van je andere kind, zodat je met dezelfde rit twee activiteiten meepakt.

Daarnaast kun je buiten je eigen gezin kijken: welke buurkinderen of vriendjes van jouw kinderen gaan naar dezelfde zwemles toe als jouw zoon of dochter? Maak afspraken met andere ouders, zodat jij de ene week rijdt en zij de andere week de kinderen naar les en weer terug brengen. Andere ouders zullen hier ook blij mee zijn, want zo houden jullie allebei om en om wat tijd over voor andere dingen.

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html