Je bent hier:

Boodschappen


Boodschappen doen moeten we allemaal. Het hoort erbij en misschien is het daarom wel een van die bezigheden die we soms het liefst zouden overslaan. Maar we hebben toch een nieuwe voorraad eten en drinken in huis nodig. Hoe is boodschappen doen het minst erg en misschien zelfs wel leuk?

Hoe kan ik het beste boodschappen doen?

1. Maak van tevoren een lijstje, zodat je in de winkel niet tijdenlang naar de schappen staat te turen. Een lijstje klinkt misschien suf, maar het is heel effectief en het zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk weer buiten staat.

2. Ga één of maximaal twee keer per week naar de supermarkt. Op deze manier ben je niet dagelijks bezig met boodschappen doen en een trip naar de supermarkt maken. Daarnaast is het over het algemeen voordeliger om minder vaak naar de winkel te gaan omdat je dan een stuk minder ‘extra’s’ meeneemt dan wanneer je dagelijks naar de supermarkt gaat.

3. Plan je bezoek aan de supermarkt vroeg in de ochtend of ’s avonds na halfacht. Op deze tijdstippen is het rustig in de winkel en kun je je lekker snel door de gangpaden manoeuvreren, zonder karren of kinderwagens van andere klanten die in de weg staan.

4. Wil je de supermarkt echt heel graag ontwijken, dan kun je ervoor kiezen om je boodschappen online te bestellen. Je vult je digitale winkelwagen in alle rust thuis achter de computer en de boodschappen worden bezorgd op een moment waarop het jou uitkomt. Dit is ook ideaal voor drukke dagen waarbij veel boodschappen nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan feestdagen en verjaardagen.

Lees hier alle blogs over huishouden!

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html