Je bent hier:

Huishouden


Hoe kun je je huishouden zo runnen dat je alles op tijd af krijgt, je huis schoon genoeg is en je toch ook nog wat vrije tijd overhoudt?

Lees hier alle blogs over huishouden!

Soms lijkt het alsof er geen eind komt aan alle huishoudelijke taken. Is er een manier om alle taken zo te organiseren dat het overzichtelijk blijft en er wél een eind aan komt?

Hoe kan ik het huishouden zo effectief mogelijk runnen?

1. Noteer alle taken die in huis gedaan moeten worden. Denk hierbij aan zaken als stofzuigen, schoonmaken, boodschappen doen, de vaatwasser in- en uitruimen, de auto wassen, het gras maaien, de was doen en de kattenbak schoonmaken.

2. Zet achter elke taak hoe vaak dit moet gebeuren: dagelijks, twee keer per week, wekelijks, tweewekelijks of maandelijks.

3. Maak een verdeling, zodat ieder gezinslid meehelpt met het huishouden. Kinderen kunnen met sommige klusjes best meehelpen. Zo leren ze meteen dat het huishouden niet vanzelf gaat.

4. Neem de planning met het hele gezin door en hang de planning vervolgens op een centrale plek op in huis. Zo kan iedereen zien wat er wanneer van hem of haar verwacht wordt.

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html