Je bent hier:
Plannen kan iedereen

Doe je to do’s


De vakantie komt er weer aan en dat betekent een periode waarin je waarschijnlijk net wat meer vrije tijd hebt dan normaal. Toch zul je die vrije tijd liever niet besteden aan je to do lijst. Je wilt immers even bijkomen van het dagelijks leven en lekker relaxen. Zorg dus dat je to do’s voor je vakantie zijn weggewerkt.

Te weinig tijd

Waar haal je de tijd vandaan om die hele lijst af te werken? Als je een lange to do lijst hebt, dan is het wellicht wat te veel gevraagd om echt alles voor je vakantie af te ronden. Wel kun je de belangrijkste klussen uitkiezen. Als je deze uitvoert voordat je vakantie hebt, zijn de klussen uit je hoofd. En dat betekent dat je tijdens je vakantie nog beter kunt ontspannen.

To do: redelijk blijven

Kies een aantal taken van je to do list die haalbaar zijn om binnen de gestelde termijn uit te voeren. Het is niet de bedoeling dat je je over de kop gaat werken, maar je kunt wel net iets meer doen dan normaal. Je werkt vanzelf naar je vakantie toe en je zult extra blij zijn als de vakantieperiode aanbreekt!

En de rest dan?

De taken die op je to do lijst blijven staan tijdens je vakantie kun je na je vakantie oppakken. Je bent dan immers weer uitgerust en je kunt af en toe een klusjesdag inplannen of een administratiedag. Als je eenmaal ‘bij’ bent, geeft ook dat je een geruster gevoel. De werkzaamheden die vanaf dat moment to do’s worden, zijn makkelijker te overzien en de takenlijst is sneller weg te werken.

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html