Je bent hier:
Laptop, tablet, telefoon wat is handig

Telefoon en tablet (en laptop): heb je echt alles nodig?


Een telefoon heb je nodig, maar behalve bellen en sms’en worden veel telefoons inmiddels ook gebruikt om te surfen, mailen, whatsappen en spelletjes te doen. Heb je dan ook nog een tablet nodig? En een laptop? Of hebben we tegenwoordig met z’n allen veel te veel spullen?

Telefoon en tablet: zelfde functionaliteiten

Als je een smartphone hebt, heb je toegang tot veel verschillende functionaliteiten. Het hebben van een telefoon en tablet lijkt hierdoor niet nodig. Ga voor jezelf na waarvoor je je telefoon gebruikt en waarvoor je je tablet gebruikt of zou willen gebruiken. Zijn dit grotendeels dezelfde functies? Dan is het niet nodig om beide apparaten te bezitten.

Wil je graag een tablet? Dan kun je een simpelere telefoon nemen, die daardoor ook meteen een stuk goedkoper wordt. Wil je je smartphone graag houden en gebruiken? Dan is de aanschaf van een tablet waarschijnlijk niet nodig. Zo bespaar je geld én zo voorkom je dat je huis overvol raakt met te veel spullen.

Telefoon en tablet en laptop: keuzes maken

Sommige mensen hebben alles: een smartphone, een tablet en een laptop. Ook dan is het aan te raden om eens na te gaan welke apparaten je waarvoor gebruikt. Misschien merk je eigenlijk al dat je je laptop een stuk minder vaker pakt nu je een tablet hebt. Of dat je eigenlijk vooral met je smartphone bezig bent.

Als je vaak wat langere e-mails schrijft, is het fijner om op een laptop te schrijven dan op een tablet of smartphone. Maar misschien heb je naast deze gadgets ook nog wel een computer in huis.

Bewustwording: wat heb ik allemaal en wat kan er weg?

Word je bewust van alle apparaten die je in huis hebt en die dezelfde functionaliteiten hebben. Ga voor jezelf na of je echt alles nodig hebt, of je echt alles gebruikt (met enige regelmaat) en waarom je de verschillende apparaten aangeschaft hebt.

Sinds telefoons ook een camerafunctie hebben, worden veel camera’s ook een stuk minder vaak gebruikt. Het is tenslotte makkelijker om even snel met je smartphone een foto te maken. Je telefoon heb je vrijwel altijd bij je, dus je bent al snel gewend om daar alles mee te doen. En dat kan ook.

Kan er een apparaat weg? Leg het apparaat dan eerst een paar maanden in een doos op een plek waar je het niet regelmatig tegenkomt. Mis je het apparaat na een halfjaar nog niet? Dan kan het zeker weg! Verkoop het of geef het weg. Hierdoor wordt je huis weer iets leger en mis je geen functionaliteiten.

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html