Je bent hier:
Geld besparen

Sparen


Spaargeld is handig om te hebben. Als er iets in huis gerepareerd of vervangen moet worden, is het fijn als daar direct geld voor beschikbaar is. Daarnaast is het leuk om te sparen voor een vakantie of voor een nieuw meubelstuk dat je graag wilt aanschaffen.

Hoe kan ik geld sparen?

Er zijn verschillende manieren om geld te sparen. Hieronder volgen enkele tips, zodat je zelf kunt kijken welke spaarmogelijkheid jou het meeste aanspreekt.

1. Kijk elke maand wat er aan inkomsten binnenkomt en wat er aan uitgaven uitgaat. Het verschil boek je elke maand over naar je spaarrekening.

2. Vind je het moeilijk om geld over te houden aan het eind van de maand? Dan is het handig om automatisch sparen in te stellen bij je bankrekening. Je kunt zelf het bedrag aangeven dat je elke maand wilt sparen. Geef bijvoorbeeld aan dat je elke maand 100 euro wilt overmaken naar je spaarrekening en kies zelf op welke dag van de maand dit overgeschreven wordt van je bankrekening naar je spaarrekening. De bank regelt vervolgens dat je elke maand 100 euro spaart.
De 100 euro wordt automatisch afgeschreven, waardoor je er niet zelf over na hoeft te denken. Uiteraard kun je in krappe tijden besluiten om het automatisch overgeboekte spaarbedrag weer terug te boeken naar je bankrekening. Maar het is natuurlijk de uitdaging om rond te komen zonder dat je je spaargeld hoeft aan te breken!

3. Koop een ouderwets spaarvarken en geef het een mooi plekje in huis. Kijk elke week in je portemonnee of je muntgeld hebt en stop dit in het spaarvarken. Het lijkt misschien niet veel, maar als je dit een halfjaar doet, heb je ongemerkt toch een aardig bedrag bij elkaar gespaard.

Lees hier alle blogs over geldzaken!

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html