Je bent hier:
Hoogste spaarrente zoeken

Hoogste spaarrente om lekker veel te sparen


Als je spaargeld hebt, dan is het fijn om er ook zo veel mogelijk spaarrente uit te halen. Zo spaar je vanzelf lekker door en voelt het als een beloning voor het bedrag dat je zelf al verdiend hebt. Maar waar vind je de hoogste spaarrente?

Hoogste spaarrente zoeken: tips

De spaarrentes worden de laatste tijd helaas steeds verlaagd. Een bank begint ermee en de andere volgen, de een iets eerder dan de ander. Natuurlijk wachten we graag op het moment waarop de spaarrentes weer stijgen, zodat we weer lekker veel kunnen sparen! Maar tot die tijd moeten we ook proberen om de hoogste spaarrente te vinden.

Vergelijk spaarrentes
Ga naar een vergelijkingssite waar de spaarrentes van banken op een rij worden gezet. Kijk welke bank de hoogste spaarrente biedt.

Deposito sparen
Vind je de standaard rente te laag? Kies dan voor een deposito waarbij je een hogere spaarrente krijgt. Als je je spaargeld een aantal jaren vastzet, dan bieden banken vaak een hogere rente. Let er wel op dat je niet al je spaargeld in een deposito stopt, want dit geld is dus enkele jaren (afhankelijk van het deposito waar je voor kiest) niet op te nemen. En je wilt natuurlijk wel een nieuwe wasmachine kunnen kopen als je huidige wasmachine stukgaat.

Beleggen

De hoogste spaarrente is tegenwoordig niet heel hoog meer, maar je hebt wel de garantie dat je geld niet verdwijnt. Als je iemand bent die niet bang is om risico’s te nemen, dan is beleggen iets voor jou. Met beleggen kun je meer geld verdienen dan met de hoogste spaarrente van een bank, maar je kunt uiteraard ook een deel van je geld verliezen.

Als je wilt beleggen is het handig om je hier eerst goed in te verdiepen. Kijk eens (online) rond naar de verschillende beleggingsbanken en de voorwaarden die ze hanteren. Volg de AEX-index een tijdje, zodat je feeling krijgt met de koersen. Een fonds kan de ene dag een paar procent winst maken, maar de volgende dag kan er opeens flink verlies gemaakt worden.

Begin met een kleine inleg. Als je er na een tijdje wat meer inzit, kun je eventueel een groter bedrag beleggen. Maar blijf in je achterhoofd houden dat je behalve winst ook verlies kunt maken en dus geld kunt kwijtraken.

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html