Je bent hier:
Geld besparen

Geld besparen met kortingscodes en actiecoupons


Geld besparen kan op allerlei manieren. Eén daarvan is het besparen op je aankopen. Voor veel producten zijn kortingscodes of actiecoupons verkrijgbaar. En die zorgen ervoor dat je toch vaak net weer een paar euro bespaart!

Geld besparen met kortingscode

Op internet kun je bij de aanschaf van een product of bij een online kledingshop vaak korting krijgen bij de online kassa als je een kortingscode invoert. Je klikt hier waarschijnlijk meteen door als je geen kortingscode hebt, maar wacht de volgende keer toch even met afrekenen.

Googelen voor korting

Veel online shops hebben namelijk wel ergens een kortingscode beschikbaar. Je kunt googelen op ‘kortingscode’ en de naam van de webwinkel. Soms vind je dan een pagina met een aanbieding waarop ook een kortingscode genoemd wordt.

Inschrijven voor nieuwsbrief = korting

Daarnaast geven veel webshops korting als je je inschrijft voor hun nieuwsbrief. En dát is natuurlijk heel makkelijk geld besparen voor jou! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt vaak per omgaande de kortingscode per mail. De kortingscode kun je invoeren bij de online kassa van de webshop. Vaak is de korting die krijgt 5 euro, dus dat is mooi meegenomen! En je kunt je altijd weer snel uitschrijven voor de nieuwsbrief, maar dan heb je wél die 5 euro korting meegepakt!

Geld besparen met actiecoupons

Voor aankopen die je niet online doet, kun je ook vaak korting krijgen. In folders of in huis-aan-huiskranten staan vaak actiecoupons. Soms geven deze korting op een bepaald product, maar soms geldt de korting ook op een willekeurig product of op een deel van het assortiment van een winkel (zoals bijvoorbeeld bij een bouwmarkt).

Print je korting

Ook als je producten dus niet online aanschaft, is het handig om voor het winkelen even op internet te kijken voor speciale aanbiedingen. Soms kun je online een actiecoupon vinden, die je kunt printen en waarmee je in de winkel 20% korting krijgt. Dat is mooi meegenomen!

Andere prijs, zelfde product

Andere winkels hebben speciale online aanbiedingen. Sommige producten kun je zowel in de fysieke winkel als in de webwinkel kopen. En bij sommige acties krijg je op hetzelfde product in de webwinkel een flinke korting, terwijl je er in de fysieke winkel euro’s meer voor betaalt.

Geld (be)sparen

Het is dus altijd handig om voordat je op pad gaat even op online onderzoek uit te gaan. Wie weet kun je zo op een gemakkelijke manier geld besparen met kortingscodes en actiecoupons. Zo houd je toch weer wat geld over en dat kun je gebruiken om te sparen.

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html