Je bent hier:
Bezuinigen is niet leuk of wel

Bezuinigen is (niet) leuk


Alles wordt duurder en jij krijgt geen loonsverhoging. Het lijkt alsof je er alleen maar meer op achteruit gaat. Of toch niet? Er zijn vaak nog wel wat mogelijkheden om ergens geld vandaan te halen. Bezuinigen klinkt misschien niet direct als een leuk woord. Maar het kan je geld opleveren!

Waar haal ik het geld vandaan?

1. Verzekeringen
Ga eens na waarvoor je allemaal verzekerd bent. Maak een overzicht van alle verzekeringen en de bedragen die je er maandelijks aan kwijt bent. Kijk of je niet per ongeluk dubbel verzekerd bent voor iets of dat je wellicht een verzekering hebt die eigenlijk niet meer van toepassing is op je huidige situatie.

Als je een overzicht hebt van de verzekeringen die je nog wel nodig hebt, kun je op internet rondkijken naar de prijzen van verschillende verzekeraars. Kunnen je verzekeringen ergens anders goedkoper worden afgesloten? Grijp die kans! Tien euro per maand klinkt misschien niet als een enorm bedrag, maar honderdtwintig euro per jaar heb je zo bespaard. En dat is leuk!

2. Abonnementen
Heb je een abonnement op een krant, tv-gids of tijdschrift? Lees je het ook elke keer van begin tot eind door of kun je het tijdschrift eigenlijk wel missen? Nieuws vind je tegenwoordig overal: op internet, in de gratis kranten Metro en Sp!ts, en op het tv-journaal.

Een tv-gids is vaak ook niet meer nodig. Online kun je de programmering terugvinden en ook op teletekst kun je zien wat er uitgezonden wordt.

Leuke informatie uit tijdschriften kun je vinden op uiteenlopende websites. Daarnaast zijn er ook gratis magazines verkrijgbaar, zoals kooktijdschriften bij supermarkten en mode & beauty-tijdschriften bij drogisterijen.

Kortom, genoeg mogelijkheden om gratis aan je informatie te komen én geld over te houden!

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html