Je bent hier:
Saldo dagelijks checken

Geld


Hoe regel je je geldzaken zo, zodat je zo veel mogelijk kunt doen met je geld? Want dat willen we natuurlijk allemaal wel!

Lees hier alle blogs over geldzaken!

Zijn er manieren om gemakkelijk in te zien hoeveel geld er binnenkomt en uitgegeven wordt? En is er een manier om net wat meer te sparen, zodat je altijd wat geld achter de hand hebt?

Hoe krijg ik zicht op mijn geldzaken?

Elke maand krijg je geld binnen (je salaris of uitkering), maar er gaat ook elke maand aardig wat geld uit. Het is handig om je inkomsten en uitgaven overzichtelijk weer te geven. Zo zie je aan het eind van de maand waar het meeste geld naartoe is gegaan en kun je inschatten of dit de volgende maand wellicht anders kan verlopen.

Om je inkomsten en uitgaven op een rij te zetten, kun je gebruikmaken van een online huishoudboekje, een Excel-sheet of een papieren kasboekje. Schrijf dagelijks (of wekelijks) op welke kosten je allemaal gemaakt hebt en je zult zien dat er af en toe kosten opduiken, die je eerder niet zo snel waren opgevallen.

Als je je inkomsten en uitgaven enkele maanden hebt bijgehouden, kun je eens kijken of je een patroon ziet. Gaat er elke maand ongeveer evenveel uit of verschilt het sterk? En is daar een verklaring voor?

Het is ook een mogelijkheid om jezelf een bepaald budget te geven per maand. Aan het eind van de maand kun je kijken of je binnen het budget bent gebleven of dat je er overheen bent gegaan.

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html