Je bent hier:
disclaimer

Disclaimer


Plancoach aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het niet of slechts ten dele uitkomen van de verstrekte verwachtingen in de teksten of in de afbeeldingen of filmpjes op deze site.

De makers van Plancoach besteden de grootst mogelijke zorg aan de ontwikkeling en samenstelling van deze website. De website Plancoach geeft echter geen garantie of verklaringen ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie. Het team van Plancoach accepteert geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de site. Plancoach kan alle informatie, zonder voorafgaande kennisgeving, op elk moment wijzigen of verwijderen.

Teksten op deze site zijn met zorg samengesteld en gebaseerd op diverse betrouwbare gegevens en bronnen. Foto’s of afbeeldingen die bij artikelen en pagina’s zijn geplaatst, vallen alle onder creative common-licenties of zijn privébezit van Plancoach. Plancoach is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor welke directe of indirecte schade, hoe dan ook ontstaan, hetgeen verlies van data, gegevens of derving van inkomsten tot gevolg heeft, door gebruik van informatie/foto’s/afbeeldingen/video’s welke op deze website beschikbaar worden gesteld. Bent u van mening en kunt u aantonen dat een afbeelding en/of tekst uw intellectueel eigendom is? Neem dan contact met ons op.

Plancoach behoudt zich het recht voor om de gebruiker de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken. In aansluiting daarop kan Plancoach de toegang tot de webpagina monitoren.

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html