Je bent hier:
Opruimen game spel stopwatch

Opruimen game: stopwatch gereed? Aan de slag!


Voor volwassenen is het, net als voor kinderen, soms niet leuk om te moeten opruimen. Je weet dat het echt nodig is en dat je eigenlijk geen uitweg meer mag zoeken. Maar hoe maak je het net wat minder erg voor jezelf? Door er een opruimen game van te maken!

Opruimen game: stopwatch bepaalt start en stop

Regel een stopwatch of iets anders met een timer. De meeste mobieltjes hebben tegenwoordig ook een stopwatchfunctie. Stel de stopwatch in op een bepaalde tijd, bijvoorbeeld een halfuur. En zorg ervoor dat de stopwatch aftelt, zodra je op start drukt.

Nu er een tijd gekoppeld is aan de activiteit die gedaan moet worden, weet je dat je – als je doorwerkt – slechts dat halfuur kwijt bent. Dat is te overzien. En het is tegelijkertijd een uitdaging om binnen de vastgestelde tijd klaar te zijn met de klus.

Weet waar je aan toe bent

Of het nu gaat om het opruimen van de woonkamer, het schoonmaken van de badkamer of het wegwerken van nog af te handelen papieren van je administratie; zorg ervoor dat je vooraf bepaald hoeveel tijd je eraan besteedt. Het werk zelf wordt er waarschijnlijk niet leuker door, maar je weet waar je aan toe bent. Als de klus geklaard is, kun je weer met andere dingen aan de slag, die je wel leuk vindt!

En stiekem zul je merken dat de opruimen game ook best wel leuk is!

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html