Je bent hier:
Pen en papier overzichtelijk

Pen en papier: ouderwets overzichtelijk


Excel, tekstbestand, online documentatie – alles lijkt tegenwoordig digitaal te gaan. Digitaal is zeker handig, maar soms is lekker ouderwets met pen en papier aan de slag gaan wel zo fijn. En heel overzichtelijk!

Digitaal werken

Digitaal werken heeft veel voordelen, zoals een bestand gemakkelijk kunnen aanvullen, even iets wijzigen, opslaan en alles is weer compleet. Ook kan een digitaal bestand gemakkelijk rondgestuurd worden aan meerdere mensen. Maar ook voor pen en papier is nog altijd wat te zeggen.

Pen en papier: flexibel

Als je wat dingen op een rij wilt zetten, dan kan dat digitaal heel handig zijn. Maar soms is het ook lekker om even weg te gaan van het beeldscherm en je werkplek, en met pen en papier ergens anders te gaan zitten. In een andere ruimte, buiten, in elk geval heb je de mogelijkheid om naar een plek te gaan waar jij je op dat moment fijn bij voelt.

Creatief met pen en papier!

Met pen en papier (of met potlood en papier) ervaren sommige mensen dat hun geest soms net wat creatiever is dan wanneer ze achter een beeldscherm zitten. Op papier kladderen heeft ook zijn charmes! En na een creatieve kladdersessie kun je altijd nog je bevindingen digitaliseren.

Ook met een papieren agenda is niets mis. Het voordeel van een digitale agenda is dat je hem altijd bij je hebt (als je je telefoon altijd bij je hebt). Maar voor het overzicht kan een papieren agenda ook, of misschien wel juist, heel goed werken. Bladeren door de verschillende weken en je afspraken zien staan, kan soms overzichtelijker zijn dan door je digi-agenda scrollen.

Voel je niet bezwaard

Uiteraard verschilt het per persoon of en hoeveel je digitaal wilt doen en wat er voor jou werkt. Maar voel je niet bezwaard als je met pen en papier aan de slag gaat, want dat kan heel goed werken!

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html