Je bent hier:
Meer overzicht door minder post

Meer overzicht door minder post


Een herkenbare situatie: je brievenbus zit vol met folders en daartussen zitten nog enkele enveloppen met misschien wel heel belangrijke informatie. Zorg voor meer overzicht door de onbelangrijke post van de belangrijke brieven te scheiden.

Nee-nee sticker: meer overzicht

Een nee-nee sticker biedt de oplossing. Geen folders meer, geen ongevraagde kranten meer. Alleen nog post in je brievenbus die echt aan jou gericht is. Misschien is het even slikken, want die folders zijn vaak wel gezellig om te lezen. Maar ze nemen ook veel ruimte in beslag. Niet alleen in je brievenbus, maar daarna ook op tafel en vervolgens bij de stapel oud papier.

Papierloze informatie

Geen folders en kranten meer is niet alleen goed voor het overzicht in je huis, je helpt ook mee aan het behoud van het milieu. Al dat papier is helemaal niet nodig. Mocht je toch graag folderaanbiedingen willen ontvangen, dan kun je de aanbiedingen online opzoeken of je installeert een app op je smartphone. Zo mis je alsnog niets! De informatie in de krantjes die je niet meer krijgt, kun je ook gemakkelijk online vinden. Papierloos en wanneer jij het wilt.

Een nee-nee sticker kun je ophalen bij het gemeentehuis.

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html