Je bent hier:
Agenda nuttig

Het nut van een agenda


Lang niet iedereen werkt nog met een agenda. Afspraken worden gewoon onthouden en er worden voornamelijk op het werk nog afspraken genoteerd. Toch is het hebben en bijhouden van een agenda erg nuttig. En niet alleen om afspraken in te noteren.

Een afspraak met jezelf

Tegenwoordig lijkt iedereen het altijd druk te hebben. We rennen van de ene afspraak via de supermarkt en de school van de kinderen door naar een verjaardag of een sportafspraak. De afspraken worden netjes afgewerkt en we proberen zo veel mogelijk goed te plannen.

Wordt er niet iets vergeten? Soms is er tussen de afspraken in wat tijd ‘over’ of er is af en toe een vrije avond. Even lekker niets doen. En daar gaat het óók om: het niets doen. Ga eens na hoeveel vrije tijd je eigenlijk hebt in een week; tijd waarin je echt helemaal niets hoeft.

Als je het gevoel hebt dat je tijd voor jezelf mist of langzaam maar zeker steeds eerder vermoeid bent, is het tijd om in te grijpen. Plan tijd voor jezelf in! Noteer één of liever meerdere dagdelen per week ‘niets doen’ in je agenda. Het klinkt misschien vreemd, maar het blijkt echt nodig zijn in deze tijd. Afspraken met anderen zijn leuk, maar denk ook goed aan jezelf.

http://upf-spain.org/clompt.html Comprare cialis online senza ricetta Italia Acheter Cytotec en ligne en France Comprar Diflucan online sin receta Comprar Cytotec Acheter Cytotec https://chicoxavierofilme.com.br/clomid.html